Pagina de imobiliare

euroimpact trading

        Euroimpact Trading este o societate comerciala, acum inactiva, din domeniul imobiliar din Bucuresti specializata pe mediere si consultanta in tranzatii imobiliare de: garsoniere, apartamente, case, vile, terneuri intravilane si extravilane, spatii comericale, spatii birouri, spatii industriale si spatii de depozitare si de productie. Avem o colaborare indelungata cu Mediapress, firma de monitorizare in domeniul imobiliar Avem o baza de date cu oferte din toata tara actualizata zilnic. Momentan, activitatea agentiei imobiliare Euroimpact Trading este intrerupta.

Piata imobiliara este in declin si multe afaceri se adapteaza sau se reformeaza. Numarul tranzactiilor imobiliare scade de la an la an, iar preturile imobilelor la fel. Criza scoate la lictitaie case, vile si terenuri de la marginea Bucurestiului si din tara, pe care proprietarii n-au mai putut sa le achite catre banca. Cumparatorii castiga teren in vreme ce vanzatorii pierd teren. Este tot mai greu sa vinzi, si tot mai usor sa cumperi. Piata imobiliara este in continua transformare, remodelare, din care acum cei mai avantajati ies cunparatorii sau viitorii cumparatori. Pana unde vor mai scadea preturile imobilelor nu se stie sigur. Unii estimeaza ca vor ajunge pana la sub 20% din preturile dinaintea crizei. Acum sunt la 40% si continua sa scada. Birourile notariale sunt tot mai goale, cererile de credite la fel, acordarea de credite la fel.

Jucatorii din piata vand de cele mai multe ori si in pierdere pentru a-si acoperi datoriile. Altii, mai abili, fac profit, dar acesta este incomparabil cu uriasul profit facut in perioada de boom imobiliar. Nu se stie cand se va ajunge iar la acele preturi, dar cand si daca se va ajunge, cei care au trecut si au simtit cu adevarat actuala criza, vor fi foarte precauti si vor anticipa uirmatorul declin financiar.